Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς με τον Ζβέρεφ μισιούνται»

Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς με τον Ζβέρεφ μισιούνται»

Ο ιδιόρρυθμος Ελληνοαυστραλός μίλησε για τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και εξαπέλυσε τα… βέλη του σε Τιμ και Τζόκοβιτς.

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Νικ Κύργιος στο live του Αντι Μάρει στο instagram, με τον ιδιόρρυθμο Ελληνοαυστραλό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Τσιτσιπά και τη σχέση του με τον Ζβέρεφ.

Ο Νικ, που είναι πολύ καλός φίλος με τον Στέφανο, τόνισε ότι ο Τσιτσιπάς με τον Γερμανό μισιούνται, αλλά είναι αναγκασμένοι να τα πηγαίνουν καλά όταν αγωνίζονται για την Team Europe στο Laver Cup.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τη δική του συμπεριφορά στο Laver Cup, ανέφερε: «Είμαι άνθρωπος της διασκέδασης. Είμαι εκεί με τους καλύτερους φίλους μου και προσπαθούμε να κερδίσουμε μερικούς Ευρωπαίους που δεν έχουν πλάκα, δεν κάνουν πειράγματα ο ένας στον άλλον και προσποιούνται ότι νοιάζονται όλη την εβδομάδα, που με τσαντίζει. Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ μισιούνται και ξαφνικά συμπεριφέρονται σαν κολλητοί».

Στη συνέχεια ο Κύργιος άφησε αιχμές για τον Ντομινίκ Τιμ, με τον οποίο είχε διαφωνήσει ανοιχτά πριν από λίγες εβδομάδες, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αυστριακός για την οικονομική στήριξη στους παίκτες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. «Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα, εκείνος θα προτιμούσε να βλέπει τη μπογιά να στεγνώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικ. Μια φράση, που σημαίνει ότι ο Τιμ είναι βαρετός.

Από τα πυρά του Ελληνοαυστραλού δεν ξέφυγε φυσικά ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο επίσης δεν έχει καλές σχέσεις, τονίζοντας ότι ο Αντι Μάρεϊ είναι καλύτερος τενίστας από τον Σέρβο. «Ειλικρινά πιστεύω πως είσαι καλύτερος από τον Τζόκοβιτς. Τώρα θα γράψουν όλοι στα social media ότι ‘δεν παίζει, ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τόσα πολλά Slams’, αλλά ο Τζόκοβιτς έπαιζε ντόντζμπολ στα σερβίς μου, δεν μπορούσε να τα επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ