US Open: Σκέψεις να διεξαχθεί στο Ορλάντο

US Open: Σκέψεις να διεξαχθεί στο Ορλάντο

Ολα τα ενδεχόμενο εξετάζουν οι Αμερικάνοι, που είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν ακόμα και την έδρα του τουρνουά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του φετινού US Open, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Στόχος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας τένις είναι να πραγματοποιηθεί κανονικά το τουρνουά από τις 31/8 έως τις 13/9 στη Νέα Υόρκη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας.

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα και γι’ αυτό όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι Αμερικάνοι σκέφτονται το ενδεχόμενο το τουρνουά να γίνει στο Ορλάντο.

Ο Κρις Βιντμάιερ, εκπρόσωπος της USTA, σε πρόσφατες δηλώσεις του, επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας του US Open.

«Ο στόχος μας είναι το US Open 2020 να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και στις ημερομηνίες που έχουμε ήδη ανακοινώσει.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από τον αθλητισμό στις ΗΠΑ, όμως εξετάζουμε κάθε πιθανό σενάριο διεξαγωγής του τουρνουά. Ακόμη και με αλλαγή έδρας. Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε να αλλάξουν οι ημερομηνίες του θεσμού.

Πάντως, θα ξέρουμε σίγουρα μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις μας σε περίπου έναν μήνα από τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ