Ζαννιάς: «Θα αποκαλύψω τους εχθρούς του τένις»

Ζαννιάς: «Θα αποκαλύψω τους εχθρούς του τένις»

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ εξοργίστηκε με κάποιες αναρτήσεις που έκαναν ορισμένοι τις τελευταίες ώρες και τόνισε ότι αν συνεχίσουν να γράφουν ψέματα θα αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Την οργή του προέδρου της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζαννιά, προκάλεσαν κάποιες αναρτήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στα social media, με τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας να τονίζει ότι αν συνεχίσουν ορισμένοι να γράφουν ψέματα θα αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ χαρακτήρισε όσους γράφουν τις εν λόγω αναρτήσεις ως ανεγκέφαλους και κακόπιστους, ενώ τόνισε ότι είναι εχθροί του τένις και κάνουν κακό στο άθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ανεγκέφαλοι σχολιαστές! Η Ε.Φ.Ο.Α. ενημέρωνε και συνεχίζει να ενημερώνει την Οικογένεια του Τένις, για όλα όσα αποφασίζονται, σε σχέση με την πανδημία. Δεν υπήρξε ποτέ κενό ενημέρωσης και μάλιστα δημιούργησε σχολή, που την παρακολουθούσαν και άλλα αθλήματα.

Κάποιοι ανεγκέφαλοι και κακόπιστοι, δήθεν μέλη μας, σχολίαζαν περίεργα, μέχρι και την περασμένη Κυριακή. Τους καλώ να μην παρεμβαίνουν, γιατί αφενός ευτελίζονται και αφετέρου κάνουν κακό στο Άθλημά μας. Την επόμενη φορά, που θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο, θα τους κατονομάσω για να γνωρίσει η Οικογένεια του Τένις ποιοι είναι οι εχθροί της! Πρέπει να μείνουν μόνοι τους. Ο κίνδυνος εξακολουθεί να υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαννιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ