Ο Τζόκοβιτς θέλει να «θυσιάσει» το US Open για το Roland Garros

Ο Τζόκοβιτς θέλει να «θυσιάσει» το US Open για το Roland Garros

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο US Open προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το Rolland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αγωνισθεί στο US Open, προκειμένου να προετοιμασθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εν΄ όψει του Roland Garros. Αυτό αποκάλυψε ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «RTS».

Πριν από μερικές ημέρες, ο 33χρονος πρωταθλητής είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας «Prva TV», δηλώνοντας σχετικά με το US Open, που έχει προγραμματισθεί για το τέλος Αυγούστου:

«Οι κανόνες που πρέπει να γίνουν σεβαστοί για να γίνουν οι αγώνες εκεί, είναι ακραίοι. Δεν θα έχουμε πρόσβαση στο Μανχάταν, θα πρέπει να κοιμηθούμε σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και να κάνουμε τεστ για κορωνοϊό, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, θα μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο στο κλαμπ, κάτι που είναι πραγματικά αδύνατο. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή, έναν προπονητή φυσικής κατάστασης και έναν φυσιοθεραπευτή. Όλες οι προτάσεις είναι πραγματικά αυστηρές, αλλά καταλαβαίνω ότι για οικονομικούς λόγους και λόγω των ήδη υπαρχόντων συμβάσεων, οι διοργανωτές θέλουν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Ωστόσο, στις χθεσινές δηλώσεις του, ο «Νόλε»… προχώρησε ακόμη περισσότερο: «Οι περισσότεροι από τους παίκτες με τους οποίους μιλάω είναι αρκετά απαισιόδοξοι να πάνε εκεί (σ.σ. στη Νέα Υόρκη). Προς το παρόν, νομίζω ότι η σεζόν μου στο χώμα, θα συνεχισθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ