UTS: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

UTS: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Οι καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε τους υπεύθυνους του τουρνουά να αναβάλλουν τους σημερινούς αγώνες.

Πως και πως περίμεναν οι λάτρες του τένις την έναρξη του Ultimate Tennis Showdown. Το τουρνουά, που διοργανώνει ο Πάτρικ Μουράτογλου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του στη γαλλική Ριβιέρα.

Σήμερα, ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του τουρνουά, όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιζόταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ρισάρντ Γκασκέ. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε τους υπεύθυνους του τουρνουά να αναβάλλουν τους σημερινούς αγώνες.

Τα παιχνίδια που ήταν να διεξαχθούν σήμερα θα πραγματοποιηθούν τελικά την ερχόμενη Δευτέρα (15/6), ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής θα παραμείνει ως έχει με την ελπίδα να μην συνεχιστεί η βροχόπτωση στη γαλλική Ριβιέρα.

Το UTS θα διεξάγεται για τα επόμενα 5 Σαββατοκύριακα. Στις 14 Ιουνίου θα γίνει η 2η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου η 3η και η 4η αγωνιστική και ούτω καθεξής, με την τελευταία (8η) αγωνιστική του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου.

Ολοι θα παίξουν με όλους, ενώ οι 6 καλύτεροι της βαθμολογίας θα προκριθούν στην τελική φάση του τουρνουά, που θα γίνει το 5ο κατά σειρά Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Ιουλίου. Οι δυο πρώτοι θα αγωνιστούν απευθείας στους ημιτελικούς, ενώ οι 4 επόμενοι (θέσεις 3-6), θα αναμετρηθούν για τις άλλες δυο θέσεις των ημιτελικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ