Αντρεέσκου για το US Open: «Δεν φοβάμαι, θα παρθούν όλα τα μέτρα»

Αντρεέσκου για το US Open: «Δεν φοβάμαι, θα παρθούν όλα τα μέτρα»

Η Καναδή θα υπερασπισθεί τον τίτλο της, στο περίφημο Grand Slam, παρά την υγειονομική κρίση και τις ανησυχίες, που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου, η οποία πέρυσι έκανε την μεγάλη έκπληξη κατακτώντας το US Open, ανακοίνωσε ότι θα υπερασπισθεί τον τίτλο της, στο περίφημο Grand Slam, παρά την υγειονομική κρίση και τις ανησυχίες, που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η 20χρονη Καναδή, που θα έχει -ξανά- μεταξύ των αντιπάλων της και την Αμερικανίδα θρύλο του παγκοσμίου τένις, Σερένα Ουίλιαμς, την οποία νίκησε στον περυσινό τελικό, ανέφερε σχετικά σε ανάρτηση της στο Twitter: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η USTA (σ.σ. η αμερικανική ομοσπονδία που διοργανώνει το τουρνουά) έχει θέσει σε εφαρμογή το καλύτερο σχέδιο για να διασφαλίσει την ασφάλειά μας».

«Ξέρω πως η απόφαση, ελήφθη μετά από πολλή σκέψη και υποστηρίζω πλήρως και κατανοώ τις απόψεις κάθε παίκτη σχετικά με το θέμα, καθώς και το επίπεδο άνεσής τους με την ιδέα να ταξιδεύουν κοντά ή μακριά για να παίξουν στην μεγαλύτερη παγκόσμια σκηνή», πρόσθεσε η Αντρεέσκου, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και συνέχισε: «Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο, την ευκαιρία να επιστρέψω στα γήπεδα, να βρω παίκτες και φίλους. Και ελπίζω να επιτρέψω σε εκατομμύρια φιλάθλους σε όλον τον κόσμο να δουν ξανά τένις».

Οπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, το US Open θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο, οι παίκτες θα ελέγχονται για Covid-19 πριν από την αναχώρησή τους για τη Νέα Υόρκη, κατά την άφιξη και καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Τα αστέρια του παγκοσμίου τένις, θα μπορούν να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο όπου υπάρχουν δύο δίκλινα δωμάτια ή να ενοικιάσουν ένα σπίτι έξω από το Μανχάταν. Ο αριθμός των μελών της συνοδείας τους, θα είναι προκαθορισμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ