Σερένα Γουίλιαμς : «Θέλω η κόρη μου να έχει φυσιολογική ζωή»

Σερένα Γουίλιαμς : «Θέλω η κόρη μου να έχει φυσιολογική ζωή»

Η Σέρενα Γουίλιαμς τόνισε σε συνέντευξή της πως το μόνο που θέλει είναι η κόρη της να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Η Σέρενα Ουίλιαμς είναι εξώφυλλο και πρωταγωνίστρια μαζί με την κόρη της, Ολυμπία, στο τεύχος Φεβρουαρίου 2018 της «Vogue USA».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού, η διάσημη τενίστρια, μίλησε για τις επιπλοκές που υπέστη κατά τη διάρκεια της γέννησης, για το πώς η κόρη της έχει αλλάξει τη ζωή της, πόσο δύσκολη είναι μητρότητα, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδια της.

«Όλα πήγαν στραβά, αλλά πέρασε», είπε η Σερένα για τις επιπλοκές με την καισαρική. «Νομίζω ότι ένα μωρό μπορεί να σε βοηθήσει. Εχω την αίσθηση ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του άγχους που είχα, εξαφανίστηκε όταν γεννήθηκε η Ολυμπία. Γνωρίζοντας ότι έχω αυτό το πολύτιμο μωρό και περιμένει στο σπίτι με κάνει να νιώθω ότι δεν θέλω παίξω άλλο παιχνίδι. Δεν χρειάζομαι χρήματα ή τίτλους ή κύρος. Τους αγαπώ, αλλά δεν τους έχω ανάγκη», ανέφερε, μιλώντας στη συνέχεια για το πόσο σκληρή είναι η μητρότητα.

«Είναι δύσκολα, η πίεση είναι μεγάλη, κάποιες φορές υπάρχει απογοήτευση, ορισμένες φορές θυμός για το κλάμα. Στη συνέχεια, λυπάμαι, θυμώνω και νιώθω ένοχη όταν σκέφτομαι «γιατί αισθάνομαι τόσο λυπημένη όταν έχω ένα πολύτιμο μωρό;» Τα συναισθήματα είναι τρελά. Θέλω η κόρη μου να έχει μια φυσιολογική ζωή. Εγώ δεν τη είχα. Εμείς δεν πρόκειται να περάσουμε ούτε μία ημέρα χωριστά, μέχρι να γίνει 18 ετών».

Image result for serena williams

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ