Δυνατό τεστ για τον Τσιτσιπά

Δυνατό τεστ για τον Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας απόψε στις 23:15 θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ για την 4η αγωνιστική του Ultimate Tennis Showdown.

Έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο θα αντιμετωπίσει απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ultimate Tennis Showdown που διεξάγεται στη γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πατρίκ Μουράτογλου.

Συγκεκριμένα, στις 23:15 ο Ελληνας τενίστας θα κοντραριστεί με το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντομινίκ Τιμ, τον οποίο μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά, αφού στο παρελθόν τον έχει αντιμετωπίσει άλλες επτά φορές.

Ο Αυστριακός έχει το πάνω χέρι με 4-3, αλλά όλα τα ματς που έχουν δώσει είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήττητος στο Ultimate Tennis Showdown, αφού έχει κερδίσει και τα τρία ματς που έχει δώσει. Αντίθετα, ο Αυστριακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση χθες και ηττήθηκε από τον Ρισάρντ Γκασκέ.

Ο Στέφανος μάλιστα είναι ο μοναδικός αήττητος στο ιδιότυπο τουρνουά που διοργανώνει ο σπουδαίος προπονητής, το οποίο αποτελεί το πιο δυνατό τεστ ενόψει της επανέναρξης των τουρνουά στις αρχές Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση του Μπενουά Περ με τον Ματέο Μπερετίνι, αλλά και η αντίστοιχη του Φελιτσιάνο Λόπες με τον Νταβίντ Γκοφέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ