Ασυμπτωματικός ο Τζόκοβιτς

Ασυμπτωματικός ο Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος τενίστας και η σύζυγός του, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν εμφανίσει τα συμπτώματα του Covid-19.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η σύζυγός του, Γέλενα. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στην Κροατία για το Adria Tour, το οποίο όμως διεκόπη μετά την είδηση ότι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Σερβία, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο και η σύζυγός του είναι ασυμπτωματικοί, ωστόσο, παραμένουν κανονικά σε καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, περιμένοντας να κάνουν ξανά το τεστ σε λίγες ημέρες.

Ο Νόβακ και η Γέλενα νιώθουν καλά και μετρούν αντίστροφα για την επανένταξή τους στην κοινωνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά του Νόβακ, αλλά και οι γονείς του δεν έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν ήταν αρνητικά.

Ο έμπειρος τενίστας και η σύζυγός του ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών, μένουν μέσα στο σπίτι και σε περίπου μια εβδομάδα, όταν θα έχουν συμπληρωθεί οι 14 μέρες που ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο, θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Εάν είναι αρνητικά θα επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους, ενώ αν είναι θετικά θα παραμείνουν για ακόμα μια εβδομάδα σε καραντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ