Eπίσημο : Ανακοίνωσε και Ζήση ο Ολυμπιακός

Eπίσημο : Ανακοίνωσε και Ζήση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «ντύνει» στα ερυθρόλευκα τον Δημήτρη Ζήση, ανακοινώνοντας την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Ζήσης αποτελεί το νέο λίμπερο του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να ολοκληρώνει αρκετά γρήγορα το ρόστερ της για την επόμενη χρόνια. Μετά τους Χερμάνς Έγκλεσκαλνς, Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς και Αλεξάντερ Όκολιτς, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήρθε σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Ζήση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο ο 26χρονος λίμπερο κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα. Ο Ζήσης έχει εξαιρετικές αμυντικές ικανότητες και μπορεί να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, με τον Ολυμπιακό να… αρπάζει τον Έλληνα διεθνή από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας Βόλεϊ του Ολυμπιακού:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013: Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ