Φοίνικας Σύρου : Πάει για αντεπίθεση με Πρωτοψάλτη και Ράπτη

Φοίνικας Σύρου : Πάει για αντεπίθεση με Πρωτοψάλτη και Ράπτη

Στο στόχαστρο του Φοίνικα Σύρου φαίνεται να είναι ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, ενώ οι νησιώτες κοιτάζουν και την περίπτωση του Αλέξανδρου Ράπτη.

Ιδιαίτερα κινητικός στο μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να παρουσιαστεί ο Φοίνικας Σύρου, με στόχο όχι μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Οι Συριανοί φαίνεται να στοχεύουν σε υψηλές προσθήκες στο ρόστερ τους την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει και έχοντας την οικονομική βοήθεια του χορηγού τους (ONEX), έχουν τεθεί στο τραπέζι προτάσεις για την απόκτηση δύο διεθνών, του Αλέξανδρου Ράπτη και του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Ο Πρωτοψάλτης, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και μία πενταετία στο εξωτερικό (Ναρμπόν 2015-16, Φριντρισχάφεν 2016-19 και Ράντομ 2019-σήμερα), έχει εκφράσει ανοιχτά ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σενάρια τον ήθελαν να πάει στον Παναθηναϊκό, μιας και η αρραβωνιαστικιά του, Ναταλία Μεταξά, έγινε η πρώτη μεταγραφή στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ των «πρασίνων» φέτος. Ωστόσο, το «τριφύλλι» δεν φαίνεται να έχει κάνει κρούση στον Έλληνα διεθνή, κι έτσι ο Φοίνικας θέλει να κάνει κίνηση και να τον προσθέσει στο ρόστερ του.

Σχετικά με την περίπτωση του Ράπτη, ο 20χρονος είχε μιλήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του είπαν να μη φύγει για εξωτερικό εν μέσω κορωνοϊού και να παραμείνει στο Μαρούσι για ακόμα έναν χρόνο. Ο Φοίνικας, όμως, με τη βοήθεια της ONEΧ, θέλει να «ταράξει τα νερά» και να κάνει άλλη μια ποιοτική μεταγραφή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Γιάννη Ορφανού στον πάγκο του Φοίνικα, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ