Ο Πετρέας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Πετρέας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Γιώργος Πετρέας αποχώρησε μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, ο οποίος του ευχήθηκε καλή συνέχεια και «εις το επανιδείν».

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας. Ο 33χρονος κεντρικός έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρολεύκους» μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ενώ δεν είπε «αντίο» αλλά «εις το επανιδείν».

Ο Έλληνας διεθνής κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα και δύο Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα, ενώ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους», του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του και επέλεξε αντί για «αντίο» να του πει «εις το επανιδείν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα.

Μαζί του πανηγυρίσαμε τις κατακτήσεις δυο σερί πρωταθλημάτων, δυο λιγκ καπ και σημαντικές στιγμές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και αντί για αντίο λέμε…

Εις το επανιδείν Γιώργο!»

View this post on Instagram

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Μαζί του πανηγυρίσαμε τις κατακτήσεις δυο σερί πρωταθλημάτων, δυο λιγκ καπ και σημαντικές στιγμές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και αντί για αντίο λέμε… Εις το επανιδείν Γιώργο!

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ