Γιάκομπσεν: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα για μένα»

Γιάκομπσεν: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα για μένα»

Ο 36χρονος πασαδόρος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Άξελ Γιάκομπσεν.

Ο 36χρονος πασαδόρος μίλησε στην ιστοσελίδα των ΠρασΟίνων αναφορικά με την παραμονή του στο Τριφύλλι και τον λόγο που υπέγραψε την ανανέωσή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα συνεχίσω και τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου, που αυτή είναι ο Παναθηναϊκός! Θέλω να μείνω στον Σύλλογο που τον αισθάνομαι σαν οικογένειά μου και να δώσουμε μια συνέχεια με όλη την ομάδα στους τίτλους που κατακτήσαμε φέτος. Στην ομάδα έχουμε μια εξαιρετική χημεία τα τελευταία δύο χρόνια που έχει χτιστεί ανάμεσα στους παίκτες και όλο το προπονητικό τιμ και αυτό φέρνει σημαντικές επιτυχίες.

Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζομαι. Είναι η έννοια μου. Με ενδιαφέρει και παθιάζομαι με τον Σύλλογο και ενδιαφέρομαι για όλα τα αθλήματα του ως φίλαθλος πέραν του βόλεϊ. Για αυτό τον λόγο και πηγαίνω και παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, μπάσκετ με αμαξίδιο… οτιδήποτε έχει τριφύλλι με γοητεύει.

Για όλους αυτούς τους λόγους και φυσικά τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας παραμένω για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ