Μπενίτεθ : «Να γεμίσει το γήπεδο και να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Μπενίτεθ : «Να γεμίσει το γήπεδο και να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Ο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για την ανάγκη που έχει ο Ολυμπιακός να γεμίσει το γήπεδο ενόψει του πρώτου αγώνα της Τετάρτης (18:00) με την Λοκομοτίβ Μπακού για την φάση των «16» του Challenge Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μουνιόθ Μπενίτεθ,σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με την Λοκομοτίβ Μπακού για την φάση των «16» του Challenge Cup λέγοντας πως είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου.

Επίσης τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι που είναι εντός έδρας είναι αυτό που θα δώσει την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να νικήσουν και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Ισπανός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε:

«Επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το επόμενο παιχνίδι μας για το Challenge Cup κόντρα στη Λοκομοτίβ Μπακού. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και έχουμε μεγάλο κίνητρο για συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη.

Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε το πρώτο βήμα και να προκριθούμε στη συνέχεια στον επόμενο γύρο. Είναι επίσης σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο όχι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και σε κάθε αγώνα που παίζουμε γιατί μπορεί κάποιες στιγμές που η ομάδα θα…υποφέρει να επανέλθει με την υποστήριξη των φιλάθλων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ