Ορφανός : «Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει υπερήφανη όλη τη Σύρο»

Ορφανός : «Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει υπερήφανη όλη τη Σύρο»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Γιάννης Ορφανός, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει περήφανους όλους τους Συριανούς.

Ο Γιάννης Ορφανός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Φοίνικα Σύρου και θα παραμείνει στον πάγκο των Συριανών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Έλληνας τεχνικός με δήλωση του ευχαρίστησε την διοίκηση, ενώ έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την επέκταση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Με συλλογική προσπάθεια και δίνοντας συνέχεια στην συνεργασία που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε και την νέα χρονιά μια ομάδα για την οποία θα είναι περήφανοι τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου όσο και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού.

Εύχομαι την νέα σεζόν να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της πανδημίας έτσι ώστε οι φίλαθλοι μας να μπορούν να χαίρονται την ομάδα μας από κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ