Φοίνικας Σύρου : Προς παραμονή Μήλης, Κωστόπουλος και Λινάρδος

Φοίνικας Σύρου : Προς παραμονή Μήλης, Κωστόπουλος και Λινάρδος

Ο Φοίνικας Σύρου, παράλληλα με τις τέσσερις μεγάλες μεταγραφές των Ράιτς, Ράντκε, Παπαγγελόπουλου και Πρωτοψάλτη, τρέχει και το κομμάτι των ανανεώσεων.

Ο Φοίνικας Σύρου έχει εντυπωσιάσει τον χώρο του βόλεϊ με τις μεταγραφικές του κινήσεις (Ράιτς, Ράντκε, Παπαγγελόπουλος και Πρωτοψάλτης), και σκοπεύει να ανακοινώσει την ανανέωση τριών παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα και αναμένεται να εκτοξεύσουν την ποιότητα της.

Τα πάντα εξελίσσονται μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Ορφανού, καθώς ο τεχνικός της ομάδας έχει τον πρώτο λόγο. Ο προπονητής των Συριανών σε δηλώσεις του στην «Κοινή Γνώμη» είχε τονίσει πως μετά τις μεταγραφές η ομάδα θα προχωρήσει και στις ανανεώσεις με παίκτες που αρμόζουν στη φιλοσοφία του Φοίνικα.

Η πρώτη ανανέωση μετά τις τρεις πρώτες μεταγραφές ακούει στο όνομα Δημοσθένης Λινάρδος. Ο Έλληνας κεντρικός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τον Φοίνικα.

Ο Λινάρδος είχε μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας της Σύρου και η διοίκηση με την ανανέωση της συνεργασίας έδειξε πως εκτιμά την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο δεύτερος παίκτης που θα ανανεώσει είναι ο Βασίλης Κωστόπουλος. Ο 25χρονος έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2003 στην ομάδα του Πανερυθραικού στο παιδικό και εν συνεχεία στο εφηβικό και αντρικό τμήμα έως το 2015.

Για τρίτη σεζόν κάτοικος Σύρου θα παραμείνει και ο Μήλης, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διαγώνιος τα έχει βρει σε όλα με τον Φοίνικα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα του «Πειρατικού».

Ο Φοίνικας Σύρου και η νέα διοίκηση συνεχίζουν την προσπάθειά τους, καθώς θέλουν να κλείσουν μέσα στις επόμενες ημέρες όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ