Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την επιστροφή του Θεοδόση Ηλία

Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την επιστροφή του Θεοδόση Ηλία

Ο Θεοδόσης Ηλίας επέστρεψε στον Φοίνικα Σύρου για τρίτη φορά.

Σε ακόμη μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Φοίνικας Σύρου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Θεοδόση Ηλία.

Ο Έλληνας πασαδόρος, μετά τις σεζόν 2015-16 και 2017-18, θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «πειρατών», καθώς επιστρέφει στη Σύρο για να ενισχύσει την προσπάθεια του Φοίνικα στο πρωτάθλημα της Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θεοδόση Ηλία.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 20/5/1995 ο Θεοδόσης Ηλίας αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.90μ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τον Αίαντα Ευόσμου με η φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Επόμενος σταθμός ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης (2011-2015) και μετέπειτα έγινε «νησιώτης» για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου (2015-2016). Μετά από μια χρονιά επέστρεψε στην πόλη του, για χάρη του Γηραιού (2016-2017) και η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά στο Φοίνικας Σύρου (2017- 18). Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στην Ροδίων Άθλησις, κυνηγώντας το όνειρο της ανόδου στην Βόλεϊ Λιγκ. Την περσινό σεζόν αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον Έλληνα πασαδόρο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής επιτυχημένης προσπάθειας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας στη Volley League.

Πέρα από τον τίτλο του φιναλίστ πρωταθλήματος το 2016 με το Φοίνικα (στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ)

O Θεοδόσης Ηλίας έχει ακόμη στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους με τις μικρές ομάδες του Ηρακλή, ενώ έχει αναδειχθεί και 3 φορές κορυφαίος πασαδόρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων-Παίδων.

Η διοίκηση του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex τον καλωσορίζει και του εύχεται να συνεχίσει τις πετυχημένες πορείες με την ομάδα μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ