Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Προωθεί στη ανδρική ομάδα βόλεϊ τον Θεοδόση η ΑΕΚ

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προωθήθηκε ο 17χρονος Δημήτρης Θεοδόσης.

Προωθεί στη ανδρική ομάδα βόλεϊ τον Θεοδόση η ΑΕΚ | to10.gr

Ευκαιρία στον Δημήτρη Θεοδόση δίνει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση βλέποντας το ταλέντο του 17χρονου κεντρικού τον προωθεί από τα τμήματα υποδομής στη πρώτη ομάδα του συλλόγου και του δίνει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί πιο δυνατούς από εκείνον παίκτες με σκοπό να βελτιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Δημήτρη Θεοδόση από την Ακαδημία Βόλεϊ του Συλλόγου στην ανδρική ομάδα. Ο 17χρονος (27/06/2003) κεντρικός ύψους 2,00 μ., υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2015. Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας και την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Εφήβων. Το 2019 αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος του ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα σελίδα της καριέρας του.»