Ρίτσι : «Χρειάζονται χρόνο Ουσίκοφ και Κουμεντάκης»

Ρίτσι : «Χρειάζονται χρόνο Ουσίκοφ και Κουμεντάκης»

Ο Ντάνιελ Ρίτσι μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Φριντρισχάφεν και στάθηκε στην καλή εμφάνιση του δικεφάλου, αλλά και τον χρόνο που χρειάζονται οι καινούριοι Ουσίκοφ και Κουμεντάκης.

Ο Ντάνιελ Ρίτσι σε δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Φριντρισχάφεν για την 3η αγωνιστική του Champions League αναφέρθηκε κυρίως στους Ουσίκοφ και Κουμεντάκη και τον χρόνο που χρειάζονται για να εγκλιματιστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίτσι:

«Παίξαμε καλά στο ματς, ξεκινήσαμε δυνατά όπου πιέσαμε στο σερβίς, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι αλλά για να μπορείς να πεις ότι μια ομάδα είναι καλή, πρέπει να μπορεί να παίζει καλό βόλεϊ σε όλη την διάρκεια.

Αυτά είναι τα προνόμια των καλών ομάδων. Εμείς στην αρχή προσπαθήσαμε πάρα πολύ, παίξαμε με μυαλό αλλά στη συνέχεια γύρισε το ματς και δεν τα καταφέραμε».

Για τους Ουσίκοφ – Κουμεντάκη: «Ο διαγώνιος ήρθε για να μας βοηθήσει, ξέρουμε τις τεχνικές του και τι δυνάμεις έχει. Μαζί με τον Κουμεντάκη, είναι δυο νέοι παίκτες, που θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν και να… δέσουν με την ομάδα, ξέρουμε σίγουρα τι μπορούν να μας προσφέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ