Βόλεϊ : Κληρώνει για το κύπελλο ανδρών

Βόλεϊ : Κληρώνει για το κύπελλο ανδρών

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για τη φάση των «16» του κυπέλλου ανδρών.

Σήμερα 25 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για τη φάση των «16» του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών όπου μετέχουν οι 12 ομάδες της Α1 μαζί με τις Ολυμπιάδα Πατρών, ΧΑΝΘ, Νέστορα και ΑΕΚ (οι τέσσερις ομάδες της Α2).

Όμως, σε αντίθεση με τη διοργάνωση των γυναικών, όπου από αυτή τη φάση δεν ισχύουν τα γεωγραφικά κριτήρια (κατ’ απαίτηση μάλιστα των ίδιων των ομάδων από την περσινή περίοδο), στους άνδρες και φέτος δεν άλλαξε κάτι και θα ισχύσουν κανονικά (τα γεωγραφικά κριτήρια εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια από την προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τον περιορισμό των εξόδων). Κι αυτό γιατί προφανώς το ζήτησαν οι ομάδες της βόλεϊ λιγκ (οι οποίες συγκριτικά με αυτές της Α1 γυναικών είναι… επαγγελματικές).

Έτσι λοιπόν θα έχουμε μια χωριστή κλήρωση για τις ομάδες του Βορρά (ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νίκη Αιγινίου, ΧΑΝΘ, Νέστορας) και διαφορετική για τις υπόλοιπες (Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου, Ηρακλής Χαλκίδας, Εθνικός Πειραιά, ΑΟΠ Κηφισιάς, Παμβοχαϊκός, Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Ολυμπιάδα Πατρών).

Όποια ομάδα της Α1 κληρωθεί με ομάδα της Α2 θα παίξει στην έδρα της τελευταίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ