ΑΕΚ : Ανακοίνωσε Λιάγκη

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε Λιάγκη

Στην απόκτηση της 24χρονης διαγώνιας Νάσιας Λιάγκη προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ.

Στην απόκτηση της 24χρονης διαγώνιας Νάσιας Λιάγκη προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Την περασμένη σεζόν η Λιάγκη αγωνιζόταν στη Γαλλία για χάρη της La Ferois, ενώ επιστρέφει στην Ένωση μετά από οχτώ χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Νάσια Λιάγκη. Η 24χρονη (24/11/1995) διαγώνια, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά από 8 χρόνια.

Η Νάσια Λιάγκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΓΣ Κερατέας. Το 2011 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος μόνο με νίκες. Το 2012-13 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς και στις Νεάνιδες των “πράσινων” κατακτώντας του Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Την επόμενη τετραετία φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Μαρκόπουλου κατακτώντας και πάλι στο επίπεδο Νεανίδων το Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη και τον Πανναξιακό, κατακτώντας τη 2η θέση στη Volleyleague με την ομάδα της Νάξου. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ταξίδεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της La Ferois.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, ενώ έχει τιμήσει τη “γαλανόλευκη” και στις μικρές εθνικές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ