Ολυμπιακός : Έπαιζε με 7 παίκτριες σύμφωνα με τη γραμματεία

Ολυμπιακός : Έπαιζε με 7 παίκτριες σύμφωνα με τη γραμματεία

Η ομάδα του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε με 3-2 στη Βούλα τη Θέτιδα ωστόσο υπήρξε μια πρωτοφανής ενέργεια της γραμματείας στον αγώνα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στη Βούλα την ομάδα της Θέτιδας με 3-2 σετ ωστόσο υπήρξε ένα απρόοπτο για τις «ερυθρόλευκες» οι οποίες έχασαν έναν βαθμό λόγω μιας πρωτοφανούς απόφασης της γραμματείας.

Στο 20-23 του τέταρτου σετ, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν άσο και η γραμματεία διέκοψε τον αγώνα με αποτέλεσμα ο Σαραντίτης να δεχθεί κίτρινη κάρτα. Επίσης στο τέλος του σετ αποβλήθηκε ο μάνατζερ, Νίκος Κατσιούρας, για διαμαρτυρίες.

Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι η γραμματεία σημείωσε πως η Χριστοδούλου αντικατέστησε την Αργυρίου, ενώ στην πραγματικότητα είχε αντικαταστήσει την Ξανθοπούλου.

Στην προσπάθεια να διορθωθεί το λάθος, έγινε ένα μεγαλύτερο. Όταν η Αργυρίου πήγε στο σερβίς, πήρε άσο αλλά η γραμματεία σφύριξε παράβαση πιστεύοντας ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με 7 παίκτριες. Ως εκ τούτου, δεν έγινε το 20-24 με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη και η Θέτιδα ισοφάρισε σε 2-2 στα σετ. Ο διαιτητής είχε καταλάβει το λάθος αλλά απέβαλε τον Κατσιούρα για απρεπή συμπεριφορά.

Παρά το γεγονός ότι δεν μετράει τώρα ο χαμένος βαθμός του Ολυμπιακού, στο μίνι πρωτάθλημα τίτλου είναι ορατή η περίπτωση να στερήσει ακόμα και τρόπαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ