ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-3

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-3

Οι Ερυθρόλευκες πέρασαν… αέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν… πάρτι και χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 3-0 σετ των Κιτρινόμαυρων. Οι φιλοξενούμενες ξεδίπλωσαν στο τάραφλεξ την ποιότητά τους και έφτασαν με άνεση στην πολυπόθητη νίκη, κάνοντας το 3 στα 3.

Αυτή ήταν η πρώτη «καθαρή» νίκη του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, αφού οι δύο προηγούμενες απέναντι σε Θέτιδα και ΠΑΟΚ ήταν στο τάι μπρέικ. Η ομάδα του Σπύρου Σαραντίτη έφτασε τους επτά βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ,  ο οποίος την 4η αγωνιστική κάνει το ρεπό του. Οι Ερυθρόλευκες την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν τον Πανναξιακό.

Η εικόνα του αγώνα:

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ προηγήθηκε με 8-4 και στη συνέχεια με 12-6, δείχνοντας ικανή να κοντράρει τις Ερυθρόλευκες. Οι φιλοξενούμενες, ωστόσο, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και μείωσαν τη διαφορά σε 16-15. Στη συνέχεια οι πρωταθλήτριες Ελλάδας πέρασαν μπροστά με 21-19 και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το πρώτο σετ με 25-21.

Στην αρχή του δεύτερου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ (4-4, 6-6), αλλά οι Ερυθρόλευκες σε εκείνο το σημείο πάτησαν… γκάζι και προηγήθηκαν με 11-7. Μόλις πήραν προβάδισμα, δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω τους. Με 25-18 έκαναν το 2-0 στο παιχνίδι.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει. Προηγήθηκε με 7-5 και 9-5, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε σε 10-10, ενώ στη συνέχεια έκανε το 16-13. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με το 25-19 να σφραγίζει τη νίκη για τις παίκτριες του Σαραντίτη, που έκαναν πάρτι στη Ν. Φιλαδέλφεια και έφτασαν σε ένα άνετο τρίποντο.

Τα σετ: 21-25, 18-25, 19-25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ