Λοκομοτίβ Μπακού – Ολυμπιακός 0-3

Λοκομοτίβ Μπακού – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός μετά το άνετο 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Μελίνα Μερκούρη, επικύρωσε το εισιτήριο για τους 8 του Challenge Cup νικώντας και στο Μπακού τη Λοκομοτίβ με το ίδιο σκορ.

Ο Ολυμπιακός όπως φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι και την ευκολία με την οποία ήρθε το 3-0, θα έπρεπε να γίνουν απίστευτα πράγματα στο Αζερμπαϊτζάν για να χάσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιός όμως ήταν σοβαροί από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης στο Μπακού. Επικράτησαν εύκολα στο πρώτο σετ με 25-12 και μετέτρεψαν το ματς σε μια δυνατή προπόνηση κάνοντας το 2-0 (25-20) και καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση.

Στο τρίτο σετ όπως ήταν λογικό ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και είχαμε… ντέρμπι. Η Λοκομοτίβ χτύπησε μέχρι τέλους το σετ (24-24), αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι πήραν και αυτό το σετ με 26-24 και 3-0 στο σύνολο. Καλύτεροι για τους νικητές οι Ράουβερντινκ (11π), Ζουάνι (8π) και Μπέμε με 7 πόντους και 4 επιτυχημένα μπλοκ.

Τώρα επόμενη αντίπαλος με την οποία οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν για να μπουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα είναι η Περφάξιν Μενέν από το Βέλγιο η οποία προκρίθηκε και αυτή εύκολα με δύο νίκες (3-0 και 3-1) επί της Πάρνου από την Εσθονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ