Φλαούνας : «Ξεκινάμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Φλαούνας : «Ξεκινάμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Στον ΟΦΗ, οι παίκτες ενημερώθηκαν και μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν τις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται σε πρώτη φάση στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Χαμόγελα σκόρπισε στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις.

Με βάση την Υπουργική απόφαση, οι ομάδες της Volley League επιστρέφουν στις προπονήσεις, περιμένοντας το επόμενο διάστημα και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στον ΟΦΗ, οι παίκτες ενημερώθηκαν και μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν τις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται σε πρώτη φάση στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, λόγω εργασιών στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, μιλώντας για την επιστροφή στις προπονήσεις, ανέφερε ότι «είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το βόλει, έπρεπε να επιστρέψει. Ηταν παράλογο όλο αυτό, με την λογική πάντα, ότι αποδεχόμαστε την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Εμείς θα ξεκινήσουμε τη δουλειά, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Εύχομαι και αυτό να γίνει γρήγορα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ