Ταργκόβιστε – Ολυμπιακός 1-3

Ταργκόβιστε – Ολυμπιακός 1-3

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 σετ της Ταργκόβιστε, ανέτρεψε το 2-3 του πρώτου παιχνιδιού και εξασφάλισε θριαμβευτική πρόκριση στους 8 του Challenge Cup!

Εμφατική πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup πέτυχαν οι Ερυθρόλευκες επικρατώντας με 3-1 σετ της Ταργκόβιστε μέσα στη Ρουμανία. Μεγάλο παιχνίδι από την Πολ με 22 πόντους!

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς παρότι ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με 3-2 σετ, παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ σήμερα (04/02), πήρε τη νίκη-πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Αύριο Τετάρτη θα μάθουν την αντίπαλό τους ανάμεσα στις Φένινγκεν και Μπακάου.Πολ με 22 πόντους, 1 άσσο και 4 μπλοκ, Χίπε με 20 πόντους, 4 άσσους και 1 μπλοκ και Λαμπρούση με 10 πόντους, 1 άσσο, 3 μπλοκ οι διακριθείσες.

Στο πρώτο σετ σερβίς και μπλοκ, ήταν τα όπλα των Ερυθρόλευκων που τους έδωσαν σχετικά εύκολα το σετ με 25-17.  Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός έδειξε να αποσυντονίζεται από νωρίς και εν τέλει το έχασε με 25-16. Μετά όμως η ψυχή μίλησε πιο δυνατά από τις πιθανότητες που δεν ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων…

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πάλεψαν σώμα με σώμα, μέχρι το 17-17. Μετά μίλησε η αρχηγός, Στέλλα Χριστοδούλου, που με δύο προσωπικούς της πόντους έκανε το 17-19. Η πάντα επικύνδινη Χίπε έγραψε το 19-21, με τις Πολ – Χίπε να κάνουν το 19-23 με τα μπλοκ τους. Το τελικό 21-25, έδωσε μεγάλη ώθηση για το τέταρτο σετ που έδινε και την πρόκριση.

Η ομάδα του Κοβάτσεβιτς έδειξε αποφασισμένη! Από την αρχή οικοδόμησε μια διαφορά ασφαλείας (5-12) με την γηπεδούχο Ταργκόβιστε να μειώνει μεν σε 14-17 και 16-18, όμως οι φανταστικές Χίπλε, Πολ και Γιώτα πήραν τον έναν καθοριστικό πόντο πίσω από τον άλλον! Το τελικό 22-25 έβαψε ερυθρόλευκο το σετ και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό που κυνηγάει να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ