Αποστομωτική απάντηση Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ : «Τις παύλες σας και σε άλλη παραλία»

Αποστομωτική απάντηση Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ : «Τις παύλες σας και σε άλλη παραλία»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέθεσε για άλλη μία φορά τον ΠΑΟΚ και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του, υπενθυμίζοντας του την «ασπρόμαυρη» κωλοτούμπα για τη διεξαγωγή της Volley League Γυναικών.

Πριν τρεις μήνες, τον Νοέμβριο, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος ότι τα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα δεν έπρεπε να αρχίσουν. Το είχε εκφράσει με ξεκάθαρο τρόπο, με εμφατικές ανακοινώσεις.

Τον Ιανουάριο, ο ίδιος Σύλλογος, όχι μόνο αποφάσισε μία εντυπωσιακή… κωλοτούμπα στη στάση του, αλλά κατηγορεί και άλλους Συλλόγους για τη θέση που μέχρι πριν λίγο καιρό που εκείνος εξέφραζε!

Απίστευτο και όμως… ΠΑΟΚτζήδικο. Για αυτό και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς των «ασπρόμαυρων» υπενθυμίζοντας τους απλά και μόνο τη δική τους ανακοίνωση της 7ης Νοεμβρίου, η οποία τους εκθέτει ανεπανόρθωτα…

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ:

«Η θέση των κύκλων και τετραγώνων του ΠΑΟΚ, αποδεικνύει περίτρανα ότι όλος ο οργανισμός τους βρίσκεται σε σύγχυση.

Επειδή δεν μπορούμε πια να σας πάρουμε στα σοβαρά, θα σας απαντήσουμε μέσω των δικών σας θέσεων, επ’ αφορμής της ανικανότητάς σας σε όλα τα επίπεδα. Μόνο για γέλια είστε που κατηγορείτε τον Ολυμπιακό, όταν επίσημα από τον Νοέμβριο ζητούσατε να μπει παύλα σε όλα τα πρωταθλήματα!

Ξαναδιαβάστε τη ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Μπορείτε! Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση, που εκδώσατε στις 7 Νοεμβρίου του 2020. Μπορείτε! Και μετά κάντε άλλη μία κωλοτούμπα. Φυσικά και μπορείτε!

Μην νομίζετε ότι αναφερόμενοι -σε κάθε ευκαιρία- στον Ολυμπιακό, θα μεγαλώσετε και ως μέγεθος. Η θέση μας επ’ αυτού είναι πάγια και αποτυπώθηκε με σαφή τρόπο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ελπίζουμε να συνέλθετε. Μέχρι τότε τις παύλες σας και σε άλλη παραλία».

Το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΣ ΠΑΟΚ είχε «διαρρεύσει» την παρακάτω θέση:

«Τα «παλικάρια» από τον Πειραιά εσχάτως όπως φαίνεται προσχώρησαν στο κίνημα της… παύλας, όταν δεν μπορέσαν να κρατήσουν τους αθλητές τους λύνοντας τα συμβόλαια τους προκειμένου να γλιτώσουν το οικονομικό βάρος αυτών.

Ο σύλλογος του Πειραιά δεν παύει να εκπλήσσει με το απύθμενο θράσος του, ενώ αυτή η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Ειδικά όταν στρέφονται κατά της ΕΟΠΕ, που πέρσι σε μία συνεδρία της «εν κρυπτώ» τους απένειμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τότε ήταν καλός ο Καραμπέτσος και το συμβούλιο του; Ή όταν ο Αυγενάκης διόριζε την γνωστή και μη εξαιρετέα επιτροπή της ΕΕΑ με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε ήταν καλός;

Άνευ σχολίου, το γεγονός ότι σε ένα σημείο στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι το μοναδικό ερασιτεχνικό άθλημα που θα ξεκινήσει θα είναι το γυναικείο βόλεϊ, ενώ στο υστερόγραφο τους παραδέχονται ότι θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ