Η νέα εξυπηρέτηση της ΕΟΠΕ και τα… κορόιδα

Η νέα εξυπηρέτηση της ΕΟΠΕ και τα… κορόιδα

Η ΕΟΠΕ την τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών, έδωσε παράταση για την απόκτηση αλλοδαπών αθλητών για μια εβδομάδα. Όλες οι ομάδες έκλεισαν τις υποθέσεις τους και μόνο ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν προλάβαινε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χαντ...

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Έτσι δείχνει πως αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ τις ομάδες της Volleyleague, με κάποιες να έχουν προνομιακή μεταχείριση από την ομοσπονδία.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την απόφασή της να δώσει παράταση επτά ημερών στις μεταγραφές των ξένων παικτών. Η μεταγραφική περίοδος έληγε σήμερα (01/02), ωστόσο, η ομοσπονδία με εγκύκλιο της γνωστοποίησε στις… καθυστερήσεις ότι το «παραθυράκι» θα κλείσει στις 10/2. Μια απόφαση, η οποία είναι ουσιαστικά μια ακόμα εξυπηρέτηση προς τον Παναθηναϊκό, που ενδεχομένως δεν θα προλάβαινε να ολοκληρώσει εντός του χρονικού ορίου (1/2) που είχε αρχικά οριστεί τη μεταγραφή του Χαντ.

Ο Παναθηναϊκός μάλλον κινήθηκε πάρα πολύ αργά στο συγκεκριμένο ζήτημα και δεν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει εγκαίρως το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Στίβεν Ρόμπερτ Χαντ. Αρα, εάν το μεταγραφικό παράθυρο έκλεινε σήμερα, όπως αρχικά είχε οριστεί από την ΕΟΠΕ, ο Στίβεν Χαντ, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Τριφυλλιού. Δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής. Η μετακίνηση του μεταγραφικού παραθύρου μία εβδομάδα αργότερα, δίνει τη δυνατότητα στο Τριφύλλι να διευθετήσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να αποκτήσει τον Χαντ. Μια ακόμη εξυπηρέτηση από τον κ. Καραμπέτσο προς τον Παναθηναϊκό. Μια «φωτογραφική διάταξη», όπως την χαρακτηρίζουν στην πολιτική, με στόχο να ευνοηθεί το Τριφύλλι.

Η ΕΟΠΕ, με βάση την προκήρυξη, είχε τη δυνατότητα να δώσει παράταση στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Γιατί δεν έστελνε την συγκεκριμένη εγκύλιο πριν μια εβδομάδα, παραδείγματος χάριν, για να μην δώσει…δικαιώματα για πολλοστή φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μήπως γιατί πριν μια εβδομάδα δεν είχε προκύψει η ανάγκη των πράσινων για απόκτηση 4ου ξένου κάτι που συνέβη μετά την ήττα με 3-0 στη Σύρο;

Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τίμια. Και εδώ η έξωθεν καλή μαρτυρία πάει… περίπατο αφού αν δεν έστελνε σήμερα τη συγκεκριμένη εγκύκλιο, ο Παναθηναϊκός ίσως να μην πρόλαβαινε να κάνει δικό του τον Χαντ.

Αντ’ αυτού είχαμε ένα ακόμα… αλισβερίσι μεταξύ ομοσπονδίας και πράσινων. Και το θέμα εδώ δεν ειναι η μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρώσουν οι πράσινοι αλλά η στάση της ομοσπονδίας.

Η εξυπηρέτηση στον Παναθηναϊκό έγινε από την ΕΟΠΕ και όλα είναι καλά. Ολα μια χαρά. Οι άλλες ομάδες, οι οποίες κινήθηκαν εντός χρόνου, είναι τα… κορόιδα της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ