Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάκη

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάκη

Η ομάδα βόλει του Ολυμπιακού ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 41χρονου πασαδόρου Δημήτρη Νικολάκη.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού προχώρησε σε προσθήκη εμπειρίας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 41χρονου πασαδόρου, Δημήτρη Νικολάκη, ενώ οι Σταύρος Κασαμπαλής και Θοδωρής Δορδοκίδης αποχώρησαν με τη μορφή δανεισμού για την Κηφισιά και τον Μίλωνα αντίστοιχα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Νικολάκη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Νικολάκη. Ο Έλληνας πασαδόρος (ημ. γέννησης, 28/1/1980) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Νικολάκης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η εμπειρία να αγωνιστείς σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο ήταν κάτι το οποίο ήθελα να το δοκιμάσω. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Η ομάδα μου πλέον δείχνει ότι έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, το απέδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σεζόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους Σταύρο Κασαμπαλή και Θοδωρή Δορδοκίδη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει τον δανεισμό του Σταύρου Κασαμπαλή στην Κηφισιά και του Θοδωρή Δορδοκίδη στον Μίλωνα, ως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ