Στην ΑΕΚ η Μαρίνα Τσοχατζή

Στην ΑΕΚ η Μαρίνα Τσοχατζή

Την απόκτηση της Μαρίνας Τσοχατζή ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ.

Την απόκτηση της Μαρίνας Τσοχατζή ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση, η 27χρονη πασαδόρος θα αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα», μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27χρονη (17/07/1993) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μαρίνα Τσοχατζή ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Επίκουρου, για να επιστρέψει στον Γηραιό (2011-12). Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 φόρεσε για πρώτη φορά τα “κιτρινόμαυρα”, κατακτώντας με την ΑΕΚ και το Super Cup Ελλάδος. Ακολούθησαν ΑΟ Θήρας (2013-14) και Παγγεραγωτικός (2014-15), για να επιστρέψει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16. Τη διετία 2016-18 αγωνίστηκε εκ νέου στον ΑΟ Θήρας και το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στους Μακεδόνες Αξιού. Τελευταίος μεταγραφικός σταθμός της ήταν ο Ηρακλής Γέφυρας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρίνα Τσοχατζή δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Βλέπω ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση την οποία και ευχαριστώ και για το γεγονός ότι αποφάσισε να προχωρήσει και σε εξόφληση παλαιών οφειλών από παλαιότερα περάσματά μου από την ομάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο σέβεται τις αθλήτριες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και υπομονή για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε“.

Μαρίνα, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ