Ολυμπιακός : Μπαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων

Ολυμπιακός : Μπαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε πριν από λίγο τις τρεις μεταγραφικές συμφωνίες που είχε κάνει.

Επίσημο χαρακτήρα πήραν οι συμφωνίες του Ολυμπιακού με τις Πηνελόπη Παπαστεργίου, Μαρία Νομικού και Αθανασία Φακοπουλίδου, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πριν από λίγο τις τρεις αθλήτριες, οι οποίες έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Πηνελόπη Παπαστεργίου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και είναι τιμή μου που είμαι μέλος της. Μπορεί η χρονιά να έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά εύχομαι η ομάδα να παραμείνει εκεί που ανήκει».

Από την πλευρά της, η Αθανασία Φακοπουλίδου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια περίεργη χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος.

Με αφοσίωση και δουλειά θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιγάλεω για την παραχώρηση και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Τέλος η Μαρία Νομικού, που επιστρέφει στον Ολυμπιακό, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ