Ανδρεόπουλος : «Δεν βγάζουμε ενέργεια, δεν παλεύουμε»

Ανδρεόπουλος : «Δεν βγάζουμε ενέργεια, δεν παλεύουμε»

Προβληματισμένος ήταν ο κόουτς του Τριφυλλιού, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έβγαλε ενέργεια, δεν πάλεψε και ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η απογοητευτική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ήττα με 3-0.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έβγαλε ενέργεια και δεν πάλεψε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Εκτός από το πρώτο σετ, στα επόμενα η απόδοσή μας έπεσε κατακόρυφα. Η ομάδα χάνει και χάνει καθαρά. Για εμάς δε σημαίνει τίποτα. Εμείς είστε 1-2 πόντους πίσω από αυτό που υπολογίζαμε στο τέλος του πρώτου γύρου. Μας προβληματίζει ότι η ομάδα δεν παλεύει.

Είμαστε χωρίς ενέργεια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε. Τα ντέρμπι τα έχουμε στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας. Μας προβληματίζει ότι δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε. Νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Δυστυχώς δεν έχουμε διάρκεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ