Ανακοίνωσε Μερκούρη η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μερκούρη η ΑΕΚ

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης πασαδόρου, Λυδίας Μερκούρη.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης πασαδόρου, Λυδίας Μερκούρη με υποσχετική από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Λυδία Μερκούρη. Η 23χρονη (30/12/1997) πασαδόρος, ύψους 1,83 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου με υποσχετική από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Η Λυδία Μερκούρη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΣΠ Κόρινθος, ενώ τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού. Ακολούθησαν οι Τράχωνες (2014-15), ο Πανιώνιος (2015-16), ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου (2016-17), οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας (2017-18) και η Ένωση Βύρωνα (2018-19). Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού, αγωνιζόμενη στη Volleyleague, ενώ τελευταίος μεταγραφικός της σταθμός ήταν η Ηλιούπολη.

Η Λυδία Μερκούρη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Αρσενιάδη και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% προκειμένου να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή του Γ.Σ. Ηλιούπολης για την κατανόηση, τη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας“.

Λυδία, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ