Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 3-0 : Εντυπωσιακός Ολυμπιακός, καθάρισε τον Φοίνικα σε 81 λεπτά

Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 3-0 : Εντυπωσιακός Ολυμπιακός, καθάρισε τον Φοίνικα σε 81 λεπτά

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου και επικράτησε σε λιγότερο από 1,30 ώρα με 3-0 σετ.

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Νίκολα Μιγαήλοβιτς, κέρδισε 3-0 τον Φοίνικα Σύρου στο ντέρμπι της Volley League, με τους ερυθρόλευκους να κυριαρχούν καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι Πειραιώτες είχαν εξαιρετική απόδοση, έπαιξαν σπουδαίο βόλεϊ και έβγαλαν, ξανά, τρομερές φάσεις, κόβοντας τον… αέρα, στην ομάδα της Σύρου. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους νησιώτες να έχουν ένα ματς λιγότερο και την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη όμως να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» χωρίς τον προπονητή τους Ιγκόρ Γιούρισιτς, ο οποίος χτες το βράδυ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ο Κώστας Στιβαχτής, αγωνίστηκε και πάλι φορώντας μάσκα.

Όσον αφορά το ματς, ο Oλυμπιακός κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ και έκανε ανατροπή στο δεύτερο με σερβίς του Μιγαήλοβιτς που έφεραν το 14-9, από 8-9, διαφορά που όχι μόνο διατηρήθηκε, αλλά και αυξήθηκε με το σερβίς του Φρομ και του Όκολιτς, σε 21-15. Σε αυτό το σημείο ο Μαρούλης αντικατέστησε τον υστερήσαντα Ράντκε, χωρίς να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ ο Φοίνικας προηγήθηκε 8-9, 9-10, με άουτ όμως του Στερν και κακή πάσα του Ράντκε ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 12-10 και 15-10 με άσο του Βουλκίδη 15-10.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 25-16

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ