Ρίτσι : «Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να τα δώσουμε όλα»

Ρίτσι : «Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να τα δώσουμε όλα»

Ο Ντανιέλε Ρίτσι αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Halkbank Ankara ενόψει των ομίλων του Champions League τονίζοντας πως ο δικέφαλος του βορρά θα τα δώσει όλα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι μίλησε για το ματς με την Halkbank Ankara στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League και ξεκαθάρισε πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του θα πάει για να τα δώσει όλα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίτσι:

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε την Halkbank Ankara, η οποία είναι καλή ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που έχουμε με τραυματισμούς, αλλά κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε εμπειρίες, να αγωνιστούμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν δείξουμε ενθουσιασμό και έχουμε καλή απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ