Ρίτσι : «Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σεζόν»

Ρίτσι : «Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σεζόν»

Ο Ντανιέλε Ρίτσι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ίσως να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέσα στη χρονιά στη νίκη με 3-1 επί της Χάλκμπανκ Άνκαρα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Χάλκμπανμκ Άνκαρα και σύμφωνα με τον Ντανιέλε Ρίτσι, πραγματοποίησε το ίσως καλύτερο του παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως αν η ομάδα του μπορέσει να διατηρήσει αυτή την απόδοση για λίγο καιρό ακόμα θα πετύχει αρκετά πράγματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου: 

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο μας μέχρι τώρα μέσα στην χρονιά. Σε προηγούμενα ματς είχαμε παίξει καλά για μια ώρα, σήμερα όμως παίξαμε όσο χρειαζόταν και μέχρι το τέλος. Πιστεύω είναι δύσκολο για εμάς όπως και για την Τουρκική ομάδα να παίζουμε αγώνα κάθε δυο μέρες, ευτυχώς και αυτοί ήταν κουρασμένοι γιατί παίξανε δύσκολο αγώνα πρόσφατα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν περίμενα να παίξουμε σήμερα σε αυτό το επίπεδο γιατί είχαμε τραυματισμούς ενώ ερχόμασταν από ταξίδι από την Αθήνα και μετά από ένα ντέρμπι».

Πρόσθεσε πως: «Για εμάς το αποτέλεσμα είναι μεγάλο, μου άρεσε όπως έπαιξε η ομάδα σήμερα, αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αυτό το τρόπο για τον επόμενο 1,5 μήνα, τότε θα κάνουμε καλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ