Τριανταφυλλίδης : «Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, θα είμαι δίπλα σας»

Τριανταφυλλίδης : «Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, θα είμαι δίπλα σας»

Τι αναφέρει στην επιστολή που έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, στα σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Επιστολή στα σωματεία του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα έστειλε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Αυτό το Σάββατο (27/2), μάλιστα ξεκινούν οι τηλεδιασκέψεις με τις Ενώσεις έτσι ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και να παρουσιαστεί στα στελέχη και τα μέλη τους το πρόγραμμα της παράταξης «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ».

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι ο βασικός αντίπαλος του Γιώργου Καραμπέτσου στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 26/3. Ενας άνθρωπος-κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ, ο οποίος στην καριέρα του έχει κερδίσει δεκάδες τίτλους και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του αθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ παράγοντα,

Ο στόχος της παράταξής μας, όπως ανακοίνωσα και στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, είναι να ενώσει το βόλεϊ και να το κάνει δυνατό, με δικούς του πόρους, οικονομικά ανεξάρτητο.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν περισσεύει πραγματικά κανείς. Ξέρω πολύ καλά τους καθημερινούς προσωπικούς αγώνες του καθενός από εσάς και τις σημαντικές οικονομικές θυσίες που έχετε κάνει για να κρατήσετε όρθια τα σωματεία σας σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς την παραμικρή βοήθεια.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και άκοπες λύσεις. Υπάρχει επεξεργασμένο σχέδιο δράσης και πλάνο άμεσα υλοποιήσιμο. Για άμεση επικοινωνία και επίλυση προβλημάτων. Για υγιή σωματεία. Για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Με οικονομικά οφέλη. Θα είμαι δίπλα σας.

Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά με κάθε σωματείο, κάθε Ένωση, κάθε Τοπική Επιτροπή. Σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε όλα τα πρωταθλήματα. Για να επιστρέψει η κανονικότητα και στο βόλεϊ. Σε απλά θέματα καθημερινότητας που ξέρω ότι σας απασχολούν. Σε συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων. Σε επιλογές μετακινήσεων.

Τα σωματεία αποτελούν τον πυρήνα της Ε.Ο.ΠΕ., και οι παράγοντες, που μοχθούν για το άθλημά μας, την καρδιά της. Η δική μου ευθύνη είναι αυτή η καρδιά να λειτουργεί χωρίς αρρυθμίες, όπως συμβαίνει τώρα και να είναι δυνατή. Θα είμαι δίπλα σας.Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ.

Με τιμή,

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

Επικεφαλής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ