Ματιάσεβιτς : «Να σεβαστούμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ματιάσεβιτς : «Να σεβαστούμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο Νίκολα Ματιάσεβιτς μπήκε με το... αριστερό στις υποχρεώσεις του ως προπονητής στο ανδρικό τμήμα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος έδωσε υπόσχεση για ένα καλύτερο «αύριο».

Το ντεμπούτο του Νίκολα Ματιάσεβιτς στον πάγκο του ανδρικού τμήματος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς συνοδεύτηκε με ήττα από την Κηφισιά, όμως ο ίδιος έδωσε υπόσχεση για ένα καλύτερο «αύριο».

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, μίλησε για την εμφάνιση του Δικεφάλου και τόνισε πως με σκληρή δουλειά και αυτοκριτική η ομάδα θα επιστρέψει πιο δυνατή.

«Απολογούμαι στους οπαδούς μας για την ήττα στην Κηφισιά. Έχουμε πολλές αδυναμίες, πρέπει να επιστρέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά, μέρα με τη μέρα. Αυτός είναι ο στόχος και εκεί θα εστιάσουμε. Σκληρή δουλειά στα βασικά! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τέλος της σεζόν.

Πρέπει να σεβαστούμε την φανέλα του ΠΑΟΚ και να κοιταχτούμε στους καθρέφτες μας. Έπειτα, να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ματιάσεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ