Βεργίδου : «Ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις»

Βεργίδου : «Ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις»

H διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, μίλησε στον Over FM 104.9, για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών και τη σύγκριση με το ανδρικό βόλεϊ.

H διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, μίλησε στον Over FM 104.9, για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών και τη σύγκριση με το ανδρικό βόλεϊ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Βεργίδου:

Για την ανοργανωσιά που παρατηρήθηκε στο κομμάτι των αποφάσεων των υπευθύνων για το γυναικείο βόλεϊ και την ματαίωσή του:

«Βασικά, όλο το χρόνο έχουμε μπερδευτεί. Εμείς περνάμε μία κατάσταση που δεν είναι καθόλου οικεία. Περιμένουμε τους λοιμωξιολόγους και την Ομοσπονδία. Εμείς οι αθλήτριες περιμένουμε κι έχουμε υπομονή. Ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις -έτσι θα τις χαρακτήριζα- κι έχουμε δεμένα τα χέρια μας αυτή τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ, από την αρχή της χρονιάς, είχε μεγάλες βλέψεις. Να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό. Είμαστε μία σοβαρή ομάδα και μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Εννοείται πώς θα θέλαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα που δεν θα μπορούσε να τελειώσει. Δεν θα είχε κανένα νόημα για κανέναν να συμβεί αυτό».

Στις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στο γυναικείο βόλεϊ, ούτως ώστε να μην συμβεί όλο αυτό που έγινε με την αδυναμία επανεκκίνησης του:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες αλλαγές οι υπεύθυνοι για να συμβεί αυτό. Υπάρχουν αντιδράσεις και επίσης γνωρίζω ότι κάποιες ομάδες θέλανε να διώξουν τις αθλήτριες τους. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή υπήρχε η δυνατότητα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παίζουν με τα νεύρα μας και με την υπομονή μας. Εμείς είμαστε επαγγελματίες αθλήτριες, κάναμε προπονήσεις και έχουμε βάλει το σώμα μας σε μία διαδικασία πολύ επικίνδυνη. Όμως, δουλεύουμε συστηματικά, ώστε να ξανά μπούμε στο πρωτάθλημα και μην ξεχνάμε ότι έχουμε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή έχουμε αγωνιστεί μόνο σε έξι παιχνίδια. Γελάει μαζί μας όλη η Ευρώπη. Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν θα ξεκινήσει».

Τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, καθώς στο πρώτο η λίγκα είναι επαγγελματική ενώ στο δεύτερο όχι και την αντιμετώπιση:

«Εμείς είχαμε ελάχιστα κρούσματα σε σχέση με το ανδρικό. Αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να σταματήσει και πλέον είμαστε αποφασισμένες και πρέπει να το καταλάβουν οι ομάδες. Πρέπει να γίνουμε επαγγελματική λίγκα και πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για την τύχη μας. Δεν γίνεται να αφήνουμε τις τύχες μας σε άλλους. Πιστεύω ότι αν δεν γίνει τώρα, δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να καταλάβουν οι ομάδες ότι εμείς είμαστε αποφασισμένες να γίνουμε επαγγελματική λίγκα και δεν θα προχωρήσουμε σε καμία συμφωνία, αν δεν γίνει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ