Μιχάλης Τριανταφυλλίδης : «Είμαστε εργάτες του βόλεϊ»

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης : «Είμαστε εργάτες του βόλεϊ»

Τα σχέδια του για την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποκάλυψε στον Over Fm 104,9, o υποψήφιος πρόεδρος της και πρώην αθλητής, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής και υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας του βόλεϊ, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για το όραμα της παράταξής του αλλά και την επόμενη ημέρα στο βόλεϊ μετά τις εκλογές.

Για το “timing” της απόφασης του να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές:

«Ήρθε η ώρα και είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε σε μια ώριμη κατάσταση, αθλητές οι οποίοι μπορούμε και έχουμε επιλέξει να εμπλακούμε με τα διοικητικά και έχουμε περάσει από τους υπόλοιπους κύκλους της ζωής μας. Είμαστε λοιπόν πιο έτοιμοι κοινωνικά και θέλουμε να προσφέρουμε.

Βοήθησε σε κάποιες λεπτομέρειες και το νέο ηλικιακό νομοσχέδιο. Εγώ το επικροτώ αυτό. Δε θέλω να πω καμία κουβέντα για τους παλαιότερους. Βρισκόμαστε όμως στο 2021 και ρυθμοί που ζούμε είναι απίστευτοι. Αυτό πρέπει να εξελίσσεται.»

Για την παράταξή του:

«Έχω μια δυνατή ομάδα που απαρτίζεται από αθλητές, έμπειρους παράγοντες άλλα και νεότερους παράγοντες. Έβγαλα πρόγραμμα. Είμαστε μια ομάδα που κάνουμε έναν αξιοπρεπή αγώνα. Πρέπει να γίνει μια αρχή. Να παρουσιαστούνε άνθρωποι βγαλμένοι από τον αθλητισμό, όχι πως δεν είναι οι άλλοι φυσικά. Εμείς κοιτάμε το βόλεϊ. Η ανάγκη είναι να έρθουν άνθρωποι εξελιγμένοι. Θέλουμε να προσφέρουμε και μόνο. Ότι λέμε το λέμε με αξιοπρέπεια. Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε κανέναν. Αυτοί που θα διοικήσουν πρέπει να είναι εργάτες. Και εμείς είμαστε εργάτες του αθλήματος. Αυτό παρουσιάζουμε. Τίποτα παραπάνω. Δεν κρύβουμε κάτι από πίσω μας. Εγώ παρουσίασα ένα πρόγραμμα. Αν δεν το κάνω θα είμαι αποτυχημένος. Προς θεού μην ακουστεί ότι οι αθλητές είμαστε οι καλύτεροι για μια θέση παράγοντα. Δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα είναι και τι έχεις κάνει μετά. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα που πρέπει να έχει κάποιος για να μπει στην ομοσπονδία. Χρειάζεται ένα μείγμα».

Για τις προτάσεις της ομάδας του προς τη ΓΓΑ:

«Έχουμε κάνει προτάσεις και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το πως θα γίνει η επανέναρξη. Το πως άνοιξε το beach volley είναι από δικές μας προτάσεις. Πείσαμε με αυτές τις προτάσεις και τον τελευταίο λοιμωξιολόγο. Έχουμε κάνει προτάσεις προσεκτικές, πρώτα με γνώμονα την υγεία και πήραμε τη διαβεβαίωση πως είναι πολύ σωστά δομημένες. Είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε τέτοια μυαλά που μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι μαζί.»

Για το πρόγραμμα που παρουσίασε:

«Αυτά που λέμε είναι εφικτά και είναι αυτά που ζητάει το βόλεϊ. Έχουμε προσθέσει στο πρόγραμμα μας να υπάρξουν ιδιόκτητα γυμναστήρια. Αυτό θα αλλάξει τον ρου του αθλήματος. Και νομίζουν ότι τάζω γυμναστήρια. Δεν τάζω γυμναστήρια. Άπλα προπονήτρια λέω και σας λέω και τον τρόπο. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχει μυαλό του βόλεϊ που να αντιδρά. Και όλα αυτά είναι πρόγραμμα εσόδων. Δε θέλουμε να καταχραστούμε δημόσιο χρήμα. Δεν μπορούμε να ζητάμε από το κράτος χρήματα σε μια τέτοια οικονομική κρίση. Φυσικά σε συνεργασία με τεχνοκράτες που αυτή είναι η δουλειά τους. Έχουμε τέτοιους ανθρώπους στην ομάδα μας».

Για την οπαδική βία:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχουμε τα ίδια οπαδικά προβλήματα σε σχέση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Όχι ότι δεν έχουμε. Άλλα είναι σε μικρότερο βαθμό. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω αυτή τη στιγμή απάντηση. Εγώ λειτουργώ με το κριτήριό μου εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή ότι θα το λύσω. Αυτό είναι θέμα εκείνης της στιγμής.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ