Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός 2-3

Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός 2-3

Σπουδαίο διπλό για τον Παμβοχαϊκό που επικράτησε με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς και πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην οκτάδα. Προτελευταίοι παρέμειναν οι πράσινοι.

Πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο Παμβοχαϊκός που επικράτησε των πρασίνων με 3-2 σετ και πλησίασε στην οκτάδα του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι από πλευράς τους υπέστησαν την πέμπτη ήττα τους στο τάι μπρέικ σε σύνολο πέντε αγώνες που έχουν κληθεί να παίξουν στα πέντε σετ. Ο Μάιλς Τζόνσον με 20 πόντους ήταν ο διακριθείς των γηπεδούχων, ακολούθησε ο Καρντόσο με 16 και δύο άσους. Για τον Παμβοχαϊκό 30 πόντους σημείωσε ο Νίκος Παλέντζας!

Το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 7-7 μετά από μπλοκ του Πανταλέοντα στον Δαλακούρα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αυξήσει μάλιστα τη διαφορά στους τέσσερις πόντους (11-7) μετά από επίθεση του Ούγκο στο φιλέ. Με τον Παλέντζα και πάλι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αλλά οι πράσινοι προσπέρασαν ξανά για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-14). Εν τέλει το πρώτο σετ με σκορ 25-19 πέρασε στα χέρια των πρασίνων.Το δεύτερο σετ εξ αρχής ανήκε στον Παμβοχαϊκό ο οποίος το κατέκτησε κιόλας με 25-22. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπήκε πιο δυναμικά στο τρίτο σετ με τον Τζόνσον να δίνει πόντους στην επίθεση και στο σερβίς, αλλά τελικά ο Παμβοχαϊκός έφτασε πρώτος στο σετ μπολ και τελικά το κατέκτησε με 25-22.

Όσον αφορά το τέταρτο σετ, οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη σώμα με σώμα μα τα καλά σερβίς του Δρογκάρη έδωσαν το σετ στους γηπεδούχους με σκορ 25-20. Στο πέμπτο και πιο καθοριστικό σετ, Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός πήγαιναν πόντο – πόντο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τρεις πόντους (6-3) με μπλοκ του Δαλακούρα. Οι παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασαν και έχασαν εν τέλει το σετ με 15-9 και το παιχνίδι με 2-3 σετ.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Ηρακλής Χαλκίδας – ΠΑΟΚ 0-3
Εθνικός Αλεξ. – Παναχαϊκή 3-0
Ηρακλής – Ολυμπιακός 2-3
Νίκη Αιγινίου – Κηφισιά 3-1
Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Π. 1-3
Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ