Κύπελλο: Προκρίσεις για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αποκλεισμός για ΑΕΚ

Κύπελλο: Προκρίσεις για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αποκλεισμός για ΑΕΚ

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ζευγάρωσαν τις νίκες τους και πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ η ΑΕΚ έμεινε εκτός από τον Άρη.

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρκόπουλο και επιβλήθηκε με 3-0 σετ. Μετά το 1-3 του στα Μεσόγεια την Τετάρτη, πέρασε στον επόμενο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε ξανά των Αμαζόνων με 3-1 σετ και σε συνδυασμό με το 3-0 σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά, σφράγισε τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες νικώντας εκτός έδρας 3-1 την Θέτιδα και σε συνδυασμό με το 3-0 σετ της Θεσσαλονίκης, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης πέτυχε μία απίστευτη ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ. Εκτός από την ήττα του με 3-1 σετ στην Αθήνα, έχασε και το πρώτο σετ στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, ο Άρης πήρε τα επόμενα τρία και πανηγύρισε στο χρυσό σετ με 15-9.

Στον Εύοσμο, η Λαμία προκρίθηκε επικρατώντας 15-6 στο χρυσό σετ του τοπικού Αία. Στην κανονική διάρκεια τη ομάδα της Φθιώτιδας είχε ηττηθεί 3-0 σετ, σκορ με το οποίο είχε νικήσει την Τετάρτη.

Στο τελευταίο ζευγάρι, ο ΑΟ Θήρας ήταν αυτός ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση κόντρα στον Πορφύρα, νικώντας ξανά με 3-0 σετ στη Σαντορίνη.

Την Κυριακή 4/4 στις 12μ.μ. θα διενεργηθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ