«Λύγισε» στη Σαντορίνη ο Ολυμπιακός, στα ημιτελικά ο ΑΟ Θήρας (3-1)

«Λύγισε» στη Σαντορίνη ο Ολυμπιακός, στα ημιτελικά ο ΑΟ Θήρας (3-1)

Ο ΑΟ Θήρας επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών.

Ο στόχος της ΕΟΠΕ επετεύχθη: Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε. Οι Ερυθρόλευκες ηττήθηκαν στη Σαντορίνη με 3-1 σετ από τον ΑΟ Θήρας και ολοκλήρωσαν στα προημιτελικά την περιπέτειά τους στο Κύπελλο, με τις νησιώτισσες από την άλλη, να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική 4άδα.

Ο Ολυμπιακός, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, παρατάχθηκε χωρίς ξένες, αφού η ΕΟΠΕ δεν του είχε επιτρέψει να αντικαταστήσει τις παίκτριες που έφυγαν από τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του lockdown, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατούσε στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εκτός από τις ξένες, έφυγαν από την ομάδα επίσης οι Χριστοδούλου και Γιώτα, που έβλεπαν ότι η πολιτεία είχε αφήσει στο έλεος του το ελληνικό βόλεϊ και δεν υπήρχε προοπτική στη φετινή σεζόν. Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Σαραντίτης προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τις παίκτριες να στέκονται εξαιρετικά απέναντι σε ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με την ΕΟΠΕ που με τις αποφάσεις της υποβαθμίζει συνεχώς το άθλημα, προσπάθησε με όσα όπλα είχε να κρατήσει ψηλά το ελληνικό βόλεϊ, με την προσπάθεια που έγινε στη Σαντορίνη από τις Ερυθρόλευκες να είναι αξιοπρεπέστατη και άξια χειροκροτήματος.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο ΑΟ Θήρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 11-4 και λίγο αργότερα με 22-17, με τις νησιώτισσες να φτάνουν στο 25-21 και να κάνουν το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, με τον Ολυμπιακό να επιβάλλει τον ρυθμό του και με 25-22 να ισοφαρίζει σε 1-1 την αναμέτρηση.

Στην αρχή του τρίτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με τον ΑΟ Θήρας όμως στη συνέχεια να ανεβάζει την απόδοσή του και με 25-22 να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ. Στο τέταρτο σετ ο ΑΟ Θήρας προηγήθηκε με 14-9 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η ομάδα της Σαντορίνης λίγο αργότερα έφτασε στο 22-14 και με 25-17 πήρε τη νίκη.

Τα σετ 3-1 (25-21, 22-25, 25-22, 25-17)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ