ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών

ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη και ο ΑΟ Θήρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, αποκλείοντας τον Άρη στα ημιτελικά. Απέναντι του θα συναντήσει τον ΑΟ Θήρας, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΠΑΟΚ – Άρης 3-1

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε μεγάλο σασπένς για όσους το παρακολούθησαν, ωστόσο ο Άρης «λύγισε» στο τελευταίο σετ.

Στο πρώτο σετ οι «κίτρινες» πλήρωσαν την κακή υποδοχή τους και έμειναν πίσω στο σκορ. Ακολούθησε το δεύτερο το οποίο άλλαξε την εικόνα των φιλοξενούμενων και έφερε την απόλυτη κυριαρχία τους.

Ο ΠΑΟΚ ανάκτησε όμως τον έλεγχο και το 1-1 έγινε 2-1, στέλνοντας το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Εκεί ήρθε και η κατάρρευση για τον αντίπαλο του «δικεφάλου», με αποτέλεσμα οι γηπεδούχος ομάδα να πανηγυρίσει την ιστορική της πρόκριση.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 13-25, 25-20, 25-11)

Παναθηναϊκός – ΑΟ Θήρας 2-3

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΑΟ Θήρας.

Το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές χέρια και το παιχνίδι κράτησε για σχεδόν δύο ώρες. Το πρώτο σετ ανήκε στην φιλοξενούμενη ομάδα, όμως ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να κάνει το 1-1. Στο τρίτο σετ η γηπεδούχος πήρε εύκολη επικράτηση όμως ο σύλλογος της Σαντορίνης δεν εγκατέλειψε εύκολα.

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν δύο σετ που πήγαιναν πόντο-πόντο, με τον ΑΟ Θήρας να φτάνει τελικά στην νίκη και τον τελικό του Κυπέλλου.

Τα σετ 2-3 (26-28, 27-25, 25-17, 18-25, 11-15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ