Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Νίκη γοήτρου για τον ΠΑΟ επί των Πρωταθλητών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Νίκη γοήτρου για τον ΠΑΟ επί των Πρωταθλητών

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή επί του Ολυμπιακού και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στα σετ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή επί του Ολυμπιακού και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στα σετ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2, παίρνοντας νίκη γοήτρου επί των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι πάντως έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τον 30ο τίτλο της ιστορίας τους από την προηγούμενη αγωνιστική.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, οι Πειραιώτες μπόρεσαν να προηγηθούν 0-2 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ, όμως όλα άλλαξαν στο τρίτο σετ όπου έγινε ένα απίστευτο παιχνίδι, με τους πράσινους να επικρατούν στις λεπτομέρειες και κάπου εκεί ξεκίνησε η ανατροπή των γηπεδούχων.

Στα επόμενα δύο σετ το «τριφύλλι» βρήκε τον τρόπο να ολοκληρώσει την ανατροπή πηγαίνοντας αρχικά την αναμέτρηση στο ταί μπρέικ, όπου εκεί μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλο το πρώτο σετ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και τελικά μπόρεσε να επικρατήσει 23-25 και να κάνει το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες πρόσφεραν ένα πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα, με συνεχής αλλαγές στο σκορ και δυναμικές μάχες. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκείνοι που φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και με το 23-25 έκαναν το 0-2 στα σετ.

Το τρίτο σετ ήταν απλά για σεμινάριο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση και καμία να μην υποχωρεί και να μην παραδίδει τα όπλα. Με τον Παναθηναϊκό τελικά να είναι αυτός που βρήκε τις πολυπόθητες λύσεις παίρνοντας το σετ με το εντυπωσιακό 36-34 για το 1-2.

Οι «πράσινοι» δεν το έβαλαν κάτω, είχαν υπομονή στο τέταρτο σετ και παρότι ο Ολυμπιακός φαινόταν να έχει τον έλεγχο, βρήκε στον τρόπο να κάνει την ανατροπή, να κάνει το 25-23 και να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο τάι μπρεικ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν… αδειάσει από δυνάμεις και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσουν τον Παναθηναϊκό ο οποίος έκανε το 15-7 και κατέκτησε τη νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 36-34, 25-23, 15-7

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ