Κουρνέτας : «Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

Κουρνέτας : «Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

Ο Βασίλης Κουρνέτας ήταν ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, και ζευγάρι στο χιόνι με τον αργυρό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Δημήτρη Μούγιο, θα βάλει την δική του πινελιά στο νεοσύστατο άθλημα. «Ελπίζω να μην γίνουμε χιονάνθρωποι στα Καλάρυτα…»λέει χιουμοριστικά στο www.volleyball.gr ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προσθέτει: »Με το που άκουσα […]

Ο Βασίλης Κουρνέτας ήταν ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, και ζευγάρι στο χιόνι με τον αργυρό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Δημήτρη Μούγιο, θα βάλει την δική του πινελιά στο νεοσύστατο άθλημα.

«Ελπίζω να μην γίνουμε χιονάνθρωποι στα Καλάρυτα…»λέει χιουμοριστικά στο www.volleyball.gr ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προσθέτει: »Με το που άκουσα την ιδέα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Βλέπω ότι το snow volley αναπτύσσεται ανά τον κόσμο με ταχύτατους ρυθμούς κάτι που αποδεικνύει ότι γενικά το βόλεϊ είναι παντός καιρού. Από τη σάλα, στην άμμο και τώρα στο χιόνι, γιατί όχι…».

Ο πολυνίκης διεθνής πασέρ ξέρει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στα Καλάβρυτα το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά τουλάχιστον για το κρύο έχει έτοιμη απάντηση. «Όταν έπαιζα στη σάλα και τα γήπεδα δεν είχαν την απαραίτητη θέρμανση υπήρχε αρκετή γκρίνια. Τώρα καλούμαστε να παίξουμε σε παγωμένες συνθήκες και δεν θα μπορούμε και να γκρινιάξουμε. Για μένα πιθανότατα η προσαρμογή στο χιόνι να είναι λίγο πιο εύκολη γιατί έχω προϋπηρεσία από τη θητεία μου στους -20 στο Μπελογκόριε της Ρωσίας την προηγούμενη δεκαετία. Νομίζω όμως ότι και αυτή η «κρύα» αποστολή θα στεφθεί με επιτυχία».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολύ βόλεϊ και μου λείπει. Στα Καλάβρυτα θα έχω την ευκαιρία να ξεμουδιάσω και να ζήσω και πάλι την εμπειρία του ανταγωνισμού» είναι το μήνυμα που στέλνει ο 41χρονος παλαίμαχος, πλέον, άσσος λίγο πριν ταξιδέψει στα Καλάβρυτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ