Λιγκ Καπ : Σερβίς στους δύο ημιτελικούς του Final 4

Λιγκ Καπ : Σερβίς στους δύο ημιτελικούς του Final 4

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου και Φίλιππος Βέροιας διεκδικούν το τρόπαιο.

Το Final 4 του Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Βέροια.

Για τρίτη φορά μέσα στην εφετινή σεζόν και για δεύτερη μέσα στην ίδια διοργάνωση ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και αυτή τη φορά για μία θέση στον τελικό της διοργάνωση.

Ο πρωτάρης Φίλιππος θέλει να πετύχει την υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη κατάκτηση Λιγκ Καπ στην ιστορία του. (1ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 17:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου).

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του δευτεραθλητή Φοίνικα ΟΝΕΧ είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που γίνεται στη Βέροια. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει τον 7ο τίτλο στο θεσμό και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ το δεύτερο τρόπαιο μετά την πρώτη διοργάνωση το 2012. (2ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο Ολυμπιακός έχει 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τους συριανούς. Μάλιστα έχει μία ακόμα νίκη σε ημιτελικό και δύο σε διπλούς τελικούς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ο Φοίνικας είναι αυτός που νίκησε με 3-0 στο Ρέντη στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα.

FINAL-4 – Δημήτριος Βικέλας Βέροιας
Σάββατο 17 Απριλίου 2021
Ημιτελικοί
17:00 (ΕΡΤ-3): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Χάνος, Πλιάχα. Γραμματεία: Πασπάλα. Aναπληρωματικός – Video Check: Βασιλειάδης.
20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Ψαρρά. Aναπληρωματικός – Video Check: Γεωργιάδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ