Κοβάσεβιτς : «Χρειαζόμαστε γεμάτο το γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση»

Κοβάσεβιτς : «Χρειαζόμαστε γεμάτο το γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Πφένιγκεν στην Ελβετία και ζήτησε από τον κόσμο των ερυθρολεύκων να γεμίσει το γήπεδο στη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στην Ελβετία κόντρα στην Πφένιγκεν κι ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς έκανε κάλεσμα στον κόσμο των ερυθρολεύκων, ώστε να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον επαναληπτικό, προκειμένου να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Στο πρώτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά η συνέχεια ήταν σωστή. Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά το κακό ξεκίνημα συνεχίσαμε με καλή συμπεριφορά και ατμόσφαιρα ως ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ότι με το θετικό αποτέλεσμα κάναμε το πρώτο βήμα για να προκριθούμε και φέτος στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο η αντίπαλός μας είχε ηττηθεί στους δυο γύρους στην έδρα της και πήρε την πρόκριση στα εκτός έδρας ματς. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη φορά. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας την Τρίτη, χρειαζόμαστε ένα γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ