Έκλεισε Στάλεκαρ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε Στάλεκαρ ο Παναθηναϊκός

Τον ύψους 2.14μ. Σάσο Στάλεκαρ φαίνεται πως έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να δυναμώνει σημαντικά στο μπλοκ αν προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Είναι θηριώδης (2.14μ.), απροσπέλαστος στο μπλοκ. Είναι Σλοβένος με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική της χώρας του. Και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να τον κάνει δικό του. Ο λόγος για τον Σάσο Στάλεκαρ.

Ο θηριώδης 25χρονος κεντρικός φαίνεται λοιπόν πως είναι κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό. Με την ελληνική ομάδα να προχωράει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, η οποία στόχο έχει την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Το σχέδιο του κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι να δημιουργήσει ένα απροσπέλαστο δίδυμο στα μπλοκ. Ράνγκελ και Στάλεκαρ. Μία δυάδα η οποία σίγουρα θα δυσκολεύει πάρα πολύ τις αντίπαλες ομάδες.

Το 2019 ο Στάλεκαρ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ την ίδια χρονιά πήρε με την Εθνική του και το χρυσό στο Challenger Cup. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2015 από τη σλοβενική Κάλτσιτ Κάμνικ, το 2019 πήρε μεταγραφή για τη γερμανική Χάιπο Τίρολ και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κάλτσιτ Κάμνικ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ