Ανδρεόπουλος: «Να γυρίσουμε Ελλάδα με την πρόκριση»

Ανδρεόπουλος: «Να γυρίσουμε Ελλάδα με την πρόκριση»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρόκριση.

Μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Αζερμπαϊτζάν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρόκριση.

«Πετύχαμε την Τρίτη μας νίκη, κάναμε το 3 στα 3 απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως το Μαυροβούνιο και άλλους δύο επικίνδυνους αντιπάλους, όπως Αζερμπαϊτζάν Γεωργία και μετά το τέλος αυτού του α’ ημιχρόνου, είμαστε ευχαριστημένοι.

Πάμε στη συνέχεια στο Μαυροβούνιο με μοναδικό μας στόχο να γυρίσουμε στις 17 Μαϊου στην χώρα μας με την πρόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας.

Ο κεντρικός της Εθνικής, Νικόλας Παπαγγελόπουλος, δήλωσε: «Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως η 1η θέση του ομίλου θα παιχθεί ανάμεσα σε μας και στο Μαυροβούνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν είναι ακίνδυνοι και δεν μπορούν να κάνουν τη ζημιά, αν τους δώσεις το δικαίωμα.

Σε όλο το τουρνουά της Γεωργίας δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή, ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας αήττητοι και πάμε στο Μαυροβούνιο με σκοπό την πρόκριση. Παλεύουμε για κάθε νίκη, κυνηγάμε κάθε τρίποντο και πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ